POD KNIEBRACEN

Veiligheid staat voorop en zeker als het om knieën gaat.
Bezoek onze winkel voor het aanmeten en afstellen van de juiste bracen.
Door onze kennis en vakkundig personeel meten we je juiste maat aan en stellen deze optimaal af zodat u goed beschermd bent.
POD levert zowel voor volwassenen als voor de kids vellige kniebracen.

PRODUCTINFO:
Het is klinisch bewezen dat de nieuwe gepatenteerde en medisch gecertificeerde K4-kniebraces van POD de prevalentie en ernst van knieblessures verminderen.
GEWIJZIGD CHASSIS
De lichtgewicht, impact-gemodificeerde composietframes verankeren aan de scharnieren voor een optimale lastoverdracht weg van het kniegewricht, zonder afbreuk te doen aan aanraking en gevoel.
Het is bewezen dat de gepatenteerde technologie het risico op knieblessures vermindert en tegelijkertijd een ongekend niveau van kracht, comfort, betrouwbaarheid en prestaties biedt.
NIEUW HUMAN MOTION® SCHARNIER
De intensiteit van de moderne sport vormt een aanzienlijk risico voor de menselijke knie. Daarom zijn gepatenteerde Synthetic Ligaments™ ontwikkeld om stress te verminderen.
Geïnspireerd door het menselijk lichaam, gebruikt de gepatenteerde Human Motion®-technologie de kracht van Synthetic Ligaments™, ontwikkeld met Vectran Fibers™ (5 keer sterker dan staal) om progressieve bewegingscontrole in meerdere richtingen te bieden.
De nieuwe POD-scharnierbehuizing zorgt voor een glad contactoppervlak tegen de knie dat slijtage voorkomt en nieuwe niveaus van comfort, prestaties en betrouwbaarheid biedt.
VERBETERDE BESCHERMING
CE-gecertificeerde en slagvaste beschermers met volledige dekking beschermen tegen stoten, stoten op het stuur en verbeteren het comfort bij het knielen.
De impactbeschermers kunnen eenvoudig worden verwijderd om de klem om te zetten voor multisportgebruik.
PAST PRECIES
Adaptive Cuffs zijn ontworpen om te passen bij verschillende beenvormen terwijl ze zich aanpassen aan spierbewegingen. Ze passen zich aan spierbewegingen aan en verdelen de belasting, waardoor het risico op botbreuken wordt verkleind.
MEDISCHE NALEVING
De knie is een van de grootste en meest complexe gewrichten in het lichaam, met drie grote botten verbonden door vier ligamenten, die essentieel zijn voor een goede gewrichtsfunctie en stabiliteit.
Om die reden is de K8 Unbreakable Knee Brace gecertificeerd als een medisch hulpmiddel om knie- en beenblessures zoals ACL, MCL, PCL, LCL, roterend en gecombineerd letsel te helpen voorkomen.
LUXE INTERIEUR
De antimicrobiële coatings van het frame verbeteren het comfort, verminderen geurtjes en vangen de interne riemen en clips op om de beugel aan het been te verankeren en het verschuiven van de beugel tijdens het reizen te stoppen.
SLUIT SNEL
Het nieuwe Quick-Loc Clip-systeem en de onopvallende binnenbanden verankeren de brace sneller en gemakkelijker dan ooit aan uw been.

POD.jpg
maak een keuze