Kawasaki offroad range 2024 biedt negen modellen

Kawasaki start het seizoen 2024 vol vertrouwen met maar liefst negen offroad-modellen in diverse maten en disciplines, variërend van de eerste tweewieler voor de jeugd en junior MX-machines, tot competitieve crossmotoren voor de felbevochten MX2 en MXGP-klassen.

Voor de eerste kennismaking met de offroad-wereld biedt Kawasaki de compacte KLX110 viertaktmachine met semiautomatische versnellingsbak.
Deze 110cc crosser heeft zowel een kickstarter als een elektrische startmotor alsmede een instelbare gashendelbegrenzer voor een beheersbare leerweg.
Vanaf eind 2022 is ook de Kawasaki KLX 140 beschikbaar in 3 verschillende maten.
Vergelijkbaar met de KLX 110 maar dan met meer vermogen, versnellingsbak (en koppeling) en beschikbaar in 3 maten.
Dus eindelijk een topmerk met een volwassen maat.

Met de KX65 kunnen junior-rijders voor het eerst proeven aan de offroad-competitie. De KX65 is een robuuste, gemakkelijk te onderhouden en door en door competitieve machine, terwijl de befaamde KX85 paraat staat als de volgende motor in het vizier van vele jonge en snelgroeiende rijders.

Zowel de KX85 met kleine wielen als de uitvoering met grote wielen profiteerden onlangs van een aantal upgrades. Zo kreeg de KX85 onder meer nieuw vormgegeven radiateurkappen die voor een verbeterde luchtstroom naar de radiator van de watergekoelde tweetaktfavoriet uit de paddock zorgen.

Een stap hoger in de range komen we de KX250 tegen. De kwartliter in de Kawasaki-motorcross-range heeft veel van de hoogwaardige specificaties van zijn grote broer meegekregen: de KX250 heeft hetzelfde frame en dezelfde swingarm als de KX450, alsmede de hydraulische koppelingsconstructie en de zeer praktische klepsleper-constructie uit de Ninja Superbike, een systeem dat een grotere kleplift en hogere toerentallen mogelijk maakt.
Het 2023 model is grondig aangepakt en levert veel meer vermogen.
Dit wordt de absolute topper voor 2024!!!

De koning van Team Green is het 2024-model van de KX450. Deze KX450 is een crosser met een echte winnaarsmentaliteit. Deze motor verschijnt in de showrooms met topspecificaties en diverse innovaties, zoals een wrijvingsverlagende coating op de zuigerhemden. Ook zijn er modificaties aan de koppeling doorgevoerd, met koppelings-schroefveren en een conische veer, die samen zorgen voor een verlaagde bedieningskracht en een groter aangrijpingstraject van de koppelingshendel voor een betere doseerbaarheid.

De negen 2024 modellen zullen de harten van zowel sneller nieuwe als ervaren motorcrossers doen kloppen! De nieuwe 2024 modellen staan al bij uw Kawasaki dealer in het Brabantse Boekel.

Kawasaki_KX250_2022.jpg
maak een keuze