KAWASAKI KFX 90 QUAD tijdelijk met € 250,00 korting en gratis kledingpakket.

De nieuwe KFX90, die bekend staat als de ideale quad voor jongeren en beginnende volwassenen is nu leverbaar
Een luchtgekoeld 90cc motorblok en hoogwaardige vering maken van deze ATV de perfect basis om uitdagende parcoursen aan te gaan. Door de volautomatische CVT-versnellingsbak en instelbare snelheidsbegrenzer beleven jong en oud, ongeacht rijniveau, de mooiste outdoor avonturen.

De sportief vormgegeven KFX90 met LED verlichting heeft overduidelijke invloeden van de populaire KX-range. De vele doordachte oplossingen maken van deze vierwieler een quad waar zowel jong als oud, en van verschillende rijniveaus, veel plezier aan zullen beleven.

Om te beginnen: De elektrische starter. De KFX90 kan alleen gestart worden door middel van de contactsleutel. De compacte en betrouwbare 89,9 cc viertakt, luchtgekoelde motor is uitgerust met een volautomatische versnellingsbak CVT, wat betekent dat de rijder zich alleen maar hoeft te concentreren op de juiste snelheid. De onderhoudsvriendelijke automatische CVT-versnellingsbak staat garant voor vele uren onbezorgd rijplezier. Daarnaast is de maximumsnelheid mechanisch instelbaar, zodat men verantwoord en stap voor stap het rijden van de KFX90 kan aanleren.

Het hoogwaardige stalen frame met A-arm voorwielophanging en swingarm achterwielophanging zorgen voor sportieve rijeigenschappen in ieder terrein. Aan de voorzijde heeft de KFX90 dubbele trommelremmen en achter een krachtige hydraulische schijfrem zodat men te allen tijde beschikt over voldoende remvermogen. Door de brede treeplanken voorzien van antislip kunnen de voeten van de bestuurder veilig binnenboord gehouden worden.

De actieprijs van deze nieuwe quad is € 2799,00 incl. BTW en rijklaar afgeleverd door uw Kawasaki dealer Laurense Motors.
Officieel Kawasaki dealer sinds 1984

Indien u nog vragen heeft staan wij voor u klaar.

KX_Quad.jpg
maak een keuze