NIEUWE RIJDER LAURENSE MOTORS – KAWASAKI RACING TEAM

ROBERT FOBBE


In 2023 hebben we een nieuwe rijder aan ons team toegevoegd.
In de naam van Robert Fobbe hebben we een geschikte opvolger gevonden van de naar de MXGP / 500cc overgestapte LM - KRT rijder Kjell Verbruggen.
Verbruggen blijft ons team trouw en heeft de overstap naar de 500cc klasse gemaakt en gaat hierin van start op de Kawasaki KX 450.
De ONK en Dutch Masters wedstrijden zijn het hoofddoel voor 2023, en een aantal MXGP wedstrijden wanneer Verbruggen fit genoeg is.
Kjell heeft in de voorbereiding naar dit seizoen een bovenarm en schouder blessure opgelopen waar hij nog herstellende van is, daarom is het even afwachten wanneer hij de trainingen kan hervatten.

Fobbe is een 22 jarige coureur uit Oldenbroek en heeft al mooie dingen laten zien in het ONK.
Door een paar langslepende blessures heeft Fobbe de laatste 2 jaar geen goede eindklassering behaald.
Dit jaar stond Fobbe op zijn Kawasaki KX 250 tijdens de eerste ONK direct op het podium wat veel vertrouwen geeft aan de talentvolle coureur.
Beide rijders zullen netjes gekleed aan de start verschijnen in Thor kleding, Putoline zorgt ervoor dat alles gesmeerd verloopt, HGS zorgt voor de nodige extra PK’s, WLM dat de motor er netjes bij staan qua design, Parts Europe, TMV en Hoco Parts zijn ook onze team sponsoren.
Harry Nolte van HNR tuning heeft de nodige technische kennis in huis en zorgt dat de Kawasaki’s op en top achter het starthek verschijnen
Fobbe.JPG
maak een keuze