Sven van der Mierden naar het Dak Centrale Nederland - Laurense Motors - Kawasaki Racing Team

Sven van der Mierden heeft overeenstemming bereikt met het Dak Centrale Nederland – Laurense Motors - Kawasaki Racing Team voor het seizoen 2024.
Met dit team zal Sven zijn opwachting gaan maken op de geheel vernieuwde Kawasaki KX 450 in wedstrijden voor o.a. het Dutch Masters of Motocross, ONK500, EK en diverse andere nationale- en internationale wedstrijden.
In Dak Centrale Nederland, wat geleid wordt door Lars Rietman, heeft Sven een enthousiaste partner gevonden die graag zijn bijdrage wil leveren om te kunnen acteren op het allerhoogste niveau van de motocross in binnen- en buitenland.
Ook Laurense Motors in Boekel, welke geen uitleg meer behoeft, is al meer dan 60 jaar hét adres voor de cross en enduro en voor Sven een zeer ervaren partner om mee samen te gaan werken.
In zijn 85cc jaren waren Laurense Motors en v.d. Mierden al vertrouwd met elkaar geraakt en hebben elkaar nooit uit het oog verloren.
Momenteel wordt er in de werkplaats van Laurense Motors een Kawasaki KX450 geprepareerd waarmee hij binnenkort de voorbereidingen kan gaan starten.

Commentaar Sven van der Mierden: ‘’ Ik ben blij dat ik opnieuw met ervaren en enthousiaste mensen aan de slag kan gaan. Het geeft me veel vertrouwen en energie om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en samen op jacht te gaan naar
sportief succes “.


Kawa_vd_Mierden.JPG
maak een keuze